Människor har alltid fascinerats av och levt i behov av träden. Sedan länge sedan länge planterar vi ett vårdträd vid vårt hus för trygghet och trivsel. När träden betyder så mycket för oss är det också viktigt att vi vårdar dem utifrån vad vi vet är bäst för dem.

Svensk Trädtjänst är ett företag utbildat och specialiserat på beskärning, vård  och fällning av träd i trädgårdar, parker, kyrkogårdar och andra känsliga områden. Jag som driver företaget heter Arvid Marinder och har läst ett år på Hvilan Utbildnings arboristprogram. Jag har även arbetat  ihop med ett flertal av Västsveriges duktigaste arborister. Vi på Svensk Trädtjänst kommer gärna ut och tittar på dina träd och ger dig råd, tips och en fri offert på vad som skulle kunna göras och kostnaden för det. Vi är verksamma framförallt i områdena kring Borås, Alingsås, Lidköping, Skövde, men kan givetvis ge oss ut på längre resor också. Allt trädvårdsarbete utförs genom klättring, vilket är skonsamt för trädet och gör det lätt att komma åt att beskära i hela kronan. Vi orsakar inga skador på mark, trädrötter eller annan växtlighet med tunga maskiner runt träden.

Varje träd är unikt, så också du som kund. Därför är det viktigt att du känner dig helt trygg som kund hos oss. Hör gärna av dig för kostnadsfri rådgivning och offert.